Pārvietojamā kubla (ar iekšējo krāsni) noma

 

Kubls uz riteņiem Jūsu atpūtai pie dabas vai dārza svētkos. Šī ir lieliska iespēja izbaudīt  siltu vannu  ar  hidromasāžu svaigā gaisā Jūsu izvēlētā vietā un laikā. Ņem džakūzī līdzi, lai kur arī dotos: uz zveju, atpūtā pie dabas vai ciemos pie draugiem, tā būs lieliska dāvana svētkos ģimenei un draugiem jebkurā gadalaikā.
Pārvietojamais kubls būvēts atbilstoši visiem ugunsdrošības noteikumiem, tas atrodas uz auto piekabes, ko iespējams pārvadāt ar B kategorijas vadītāja apliecību. Kublam ir īpaša, stiklašķiedras iekšpuses apdare, ko lieto baseiniem, tas dod iespēju to iztīrīt 100% un katru reizi tas ir kā jauns.
Kubla  diametrs ir 2  m, dziļums – 1 m, kurināms ar malku vai briketēm, no ārpuses. Kubls  nav noņemams no piekabes. Pateicoties kubla izmēriem, sildīties brīvā dabā var līdz pat 6 cilvēki vienlaicīgi. Kubls ir aprīkots ar hidromasāžas sistēmu,  gaisa burbuļu sistēmu, koka trepītēm, plauktu glāzēm, vieglu vāku, dvieļu pakaramajiem un  iekšējo led apgaismojumu. Kublā ūdens līdz 40 grādiem uzsilst aptuveni 1 stundu laikā, to  novietojot, jādomā par ūdens pievadi. Ar ūdeni kubls piepildās aptuveni stundas laikā (ietilpība – 1500 litri).

 

Kubla ietekme uz veselību:  Nevienam nav noslēpums, ka ūdens sniedz ne tikai labsajūtu, spēku, veldzi un veselību, bet arī ir viena no senākajām ārstniecības metodēm, kas tiek lietota slimību ārstēšanai un profilaksei. Tā sniedz ārstējošu iedarbību, regulē imūnsistēmas darbību, veicina muskulatūras atslābināšanos un sāpju samazināšanos, labvēlīgi iedarbojas uz nervu sistēmu un sirds – asinsvadu sistēmu, labvēlīgi iedarbojas uz vielmaiņu, kā arī veicina organisma norūdīšanos. Hidromasāža palīdz atbrīvoties no liekā svara un celulīta, jo uzlabo asinsriti un aktivizē vielmaiņu.

 

 

Diennakts noma  – 50 eur (no 01.05.2024 – 60 eur)

Divas diennaktis – 100 eur

Līgo svētki un Vecgada vakars (divas diennaktis)  – 150 eur

 

Piegāde – 0.50 eur/km. līdz 60 km rādiusā ap Ogri. Vai arī maksā tikai nomas maksu, ja transportēšanu nodrošini ar savu auto.

 

Papildus piedāvājums:

Grozs ar sausu malku (40 l) + skaliņi iekuram – 5 eur

Briketes (maiss) – 5 eur