Nojumes (3×2 m) noma 

 

Parādoties lietum vai saulei, šī 6 m2 nojume būs Jūsu labākā aizsardzība. Tā ir viegla un salocītā veidā aizņem maz vietas, tāpēc vienmēr varēsiet to paņemt līdzi, lai arī kur dotos. Labi noderēs tirdziņos, sporta pasākumos, dārza svētkos u.c.

Visas nojumes sienas ir atsevišķas, tāpēc, pēc vajadzības, noteiktas sienas var nelikt. Ļoti ātra telts montāža – apmēram 5 minūšu laikā, 100% ūdens necaurlaidība. Izturīga un stabila metāla telts konstrukcija. Somas izmērs 150 x 30 cm. Ietilpība – ar galdu un sēdvietām – līdz 10 cilvēkiem.

Nojumes komplektācija: telts konstrukcija, jumts, 4 sienas (3 sienas ir pilnībā slēgtas, 1 siena ir ar rāvējslēdzēju), mietiņi stiprināšanai pie zemes, atsvari stabilitātei, transportēšanas soma.

Saliktas nojumes izmēri ir 3 x 2 x 3,4 metri, materiāls:  tērauds +  poliesters ar papildu PVC pārklājumu. Pateicoties telts brezenta šūšanas tehnoloģijai, tiek nodrošināts maksimāls vīļu stiprums un mitrumizturība, sienas un jumts ir ūdensnecaurlaidīgs. Sienas viena pie otras un pie jumta stiprinās ar velcro uzlīmēm, turklāt tās papildus stiprinās arī pie konstrukcijas. Svars –  21.80 kg, krāsa – melna. Nojumes kāju augstums viegli regulējams un ir nofiksējams ar kvalitatīvu piespiešanas sistēmu. Uzstādīt iespējams arī uz cietas pamatnes, jo komplektācijā ietilpst pie kājām stiprināmi papildu svara balsti.

Nojumes nomas maksa diennaktī  – eur 25

Divas diennaktis – eur 45

 

Piegāde – 0.50 eur/km. līdz 60 km rādiusā ap Ogri. Vai arī maksā tikai nojumes nomas maksu, ja transportēšanu nodrošini ar savu auto.